zOey’s tantrum weekend

September 9, 2008 at 4:44 am (hOt mama)

Weekend lepas. oUr baby buat perangai. dunno why..asyik naaaangisss je..cry cry cry..tak boleh tinggal sikit..menangis..nak minum susu..menangis..nak mandi… nangis..bgn tido….nangis..Pening kepala kitorang..dari sabtu…dalam kereta..pegi gOmbak pun dia buat perangai..nak melekat je…balik pun sama..Ahad pun still the same thing..the peak was masa nak buka puasa ahad tu..dia menangis giler giler babeng..Until I oso want to cry tgk dia..yer laa..tak paham kenapa..sakit ke apa ke..

Lepas berbuka..(tak rasa langsung mkn apa..sekadar buka pose je)..pack pack..terus gi doctor..
jumpa jumpa doctor..check..ok pulak tak kembung tak apa..pastu loyar bughuk pulak doctor tu…kita cakap kat dia..”anak saya ni asyik nangis je”..dia boleh jawab ngan bodonye..”skrg tak nangis pun..rasa nak lempang je..dah la bahasakan susu badan as “susu dada”..weird
so kitorang assume budak ni gigi nak tumbuh la kot..hee..

Tapi yg mahal nye..budak ni..nangis…sampai meleleh leleh air mata…air liur sumer…tapi bila bawak keluar handphone konon konon nak amik gambar..teruss sengih..macamana tu?isk isk isk

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: