Tah apa apa

February 21, 2013 at 3:46 am (life)

Kalau dia citer…nak pulak kita bagi full attention..with proper/specific response that you want…kalau tak..reti pulak emo or angin..

Kalau wa citer…kadang kadang pandang pun idak…dgr pun acuh tak acuh..tah btul btul dgr ke idak..sibuk sgt laa macam dia sorang je sibuk dalam dunia ni.. Dah la kalau nak harap dia tanya..tak slalu la..it’s all about dia je..

Yg heran kalau org lain…pandai pulak bagi full attention bila diorang cakap..

Sekian..

Dari manusia yg mungkin hidupnya terlalu bosan atau tidak penting sampai org takde effort langsung nak dgr luahan cerita dia

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: