Lelaki lelaki bodoh yg aku encounter lately

December 21, 2013 at 5:16 pm (life) (, )

ok..lately aku banyak encounter dgn lelaki tak sedar diri..bukan lah nak jadi sexist or discriminate the men but seriously..

banyak lelaki yg aku nampak demand makin tinggi..nak pompuan yg slim laa..cun la…sexy la…perfect skin..perfect hair..perfect segalanya..kire ala ala victoria secret model la kalau boleh..masalahnya..pandang la diri tu dulu..kot kalau korang tu pun macam perfect takpe jugak..ini kadang kadang aku tgk macam pecah rumah pun ada…tapi demand skit punya tinggi..partner tak leh nak gemuk skit la…walaupun indirectly…banyak kes yg aku perhatikan..kalau partner tu dah lari skit dari specification idaman dia..dia pun mula la carik lain..usha yg lain…come on laa…lain la kes kalau lelaki pun still maintain…ini lelaki lelaki ni lagi dua tiga kali ganda lagi tak jaga diri diorang banding ngan partner diorang..

pastu..ada pulak lelaki yg tak kenang diuntung..ada satu kes ni…pompuan nya dah cun..comel lote semua dah..mmg kira kalau nak banding dari segi luaran mmg tak padan la ngan laki ni..laki ni cam ala ala geek..kalau masa skolah dulu dulu mmg kena buli la..tak ensem lak tu (bagi aku la maybe bagi pompuan tu dia rasa mamat tu ensem)..kira dah beruntung la kan pompuan yg cun tu nak kat mamat ni..pastu…bila laki ni nampak lak pompuan lain yg boleh la nak kata ok la jugak…terus nak berkenalan senyap2 dari member dia yg lain…wtf man?? tu mmg tak sedar diri tahap gaban…

kesimpulan…lately aku tgk laki semua mmg tak boleh kalau ada benda yg cantik skit depan diorang..walaupun dah ada yg elok dah..diorang akan automatically jadi bodoh..walaupun tak buat depan depan partner diorang..diorang akan buat lawak gatal gatal ngan member member diorang yg sama jugak bodoh…please appreciate your women..they have spend a lot of effort to be the best for ¬†you..korang lambat lepa nampak pompuan sexy skit..yg muda skit..meleleh air liur dah…abis tu lelaki pandai lak komplen kenapa pompuan jeles sgt…jeles tak bertempat la..well..don’t give your women reason to doubt u at the first place laa…

Permalink Comments Off on Lelaki lelaki bodoh yg aku encounter lately

Close call :p

December 6, 2013 at 12:18 pm (life, work)

Today..after taking my wudhu for zohor..while i was walking towards our office surau..i saw my subordinate walking towards surau as well on the other side. Feeling hyper..i decided to wait in front of the door right before our surau to sergah and scare her..

Umm..well didnt surprise her..but she did said something to me..”you just miss haji B (our general manager)”..few seconds earlier i might have scared my GM when he opened the door..hahah..mau aku buat buat pengsan time2 tu jugak.. Adoi laaa..

Permalink Leave a Comment