Teh Dangdut Putrajaya

June 16, 2013 at 2:20 pm (Food Love Affair) (, , , )

Pernah tgk teh tarik gelek? haaaa… kalau nak tgk boleh mai kat Medan Selera Taman Warisan Putrajaya.

Sebenarnya tempat and teh dangdut ni dah lama dah ada..sejak aku baru masuk keje lagi..2003/2004 macamtu.. time tu gelas dia besar..skrg gelas dah kecik skit.. takpa la ..hidup sihat kot..minum banyak sangat benda manis kang kencing manis pulak..

Teh dangdut ni..dia macam berlapis lapis…lepas tu bila kita goyang goyang..nampak laa layer layer susu..teh..tu ala ala bergelek gitu.. 😛

Rasa pun sedap..tapi kacau la dulu yer teh dangdut tu sebelum minum..jangan pulak minum tanpa kacau..confirm tak sedap 😛

Sapa sapa yang belum try boleh la singgah ke Medan Selera Putrajaya..Satu gelas kecik..RM2.00

Layan….. :P~

20130616-221814.jpg

Advertisement

Permalink Leave a Comment