heylOoowww all peOple in the la la land :)

August 22, 2008 at 5:52 am (hOt mama, life) (, , , )

Hye everybody. It’s been a while since i last wrote here.

Just want to tell you zOey is already meniaraping. What do they call those in english aah? Lupa sudah..
aisk.. She first did that when she was 3 mOnths old, on her bDay! but once je la.then 2 minggu after that baru start meniarap. nOw dia dah boleh meniarap dengan lajunye.. yeyyy zOey..
Funny thing is, everytime dia meniarap, she will look for people to praise her. So when someone said pandaiiiii sayanggg… she will smile and hantuk her head onto the tilam. (konon konon malu tersipu sipu la tu) Gedik sungguh anak aku nih.. heee..

Last wednesday bawak zOey pergi sunat…hehe..at 4 mOnths and 1 week. Sungguh baik budak ni. Tak nangis pun… Hek skit je..then ok dah.heee…bagus bagussss…tak macam mama dia..melalakkk je kalau nak kena cucuk ke apa ke dulu dulu 😛

Tomorrow I’ve got a few house to look at. Should be interesting :P~ Dah takde duit nak shOpping baju..mari kita shOpping umah pulak…hehehe…bawak zOey skali..

Note : Water heater kat umah rosak lagi. Thought the problem was the switch but dah tukar 3 kali. I think it is coz of the water heater itself or the wiring. Crap. Giler sejuk nak mandi pagi pagi ok…melOncat lOncat jugak la. Macam mandi air perigi kat kampung. hehe.. Dah la lately asyik hujan je..

Ok. Got to go. Ada meeting kejap lagi. 🙂 Take care

Permalink 1 Comment